Menu Sluiten

Ervaringen van klanten over Flonk Coaching

“In een turbulente fase van mijn leven, worstelend met een burn-out, alsmede veel onzekerheid over hoe verder te gaan, ben ik een coachtraject aangegaan met Sandra. In het begin van het traject zat ik vast zonder echt zicht te hebben op welke kant ik op wilde gaan met mijn loopbaan en leven. De sessies met Sandra hebben mij bewust gemaakt van mijn gedrag dat onder meer tot de burn-out klachten hebben geleid en op welke manier ik mijzelf in de wielen reed. Ik heb Sandra ervaren als coach die sturing gaf aan mijn doelen en mijn proces en tegelijkertijd mij de ruimte gaf om in te gaan op wat er op dat moment speelde in mijn leven. Ik heb mij gedurende het traject altijd veilig gevoeld bij Sandra. Daarnaast heeft het coachtraject voor mij een basis gelegd om verder te gaan. Het traject heeft mij meer gebracht dan ik van te voren had gedacht”.

Richard

“Ik ben blij met de uitkomsten van dit traject en de manier waarop Sandra dat heeft aangepakt. Ik had niet verwacht dat het zoveel te weeg zou brengen. We hebben op een dieper niveau gewerkt en ik heb nu antwoord gekregen op mijn coachvraag en dat geeft rust. Ik weet nu wat belangrijk voor mij is en dat helpt mij om keuzes te maken waar ik volledig achter kan staan.Sandra is analytisch sterk en kan zaken goed met elkaar verbinden. Ook is ze slim genoeg om te merken als ik er omheen praat en ze kan dit dan op een prettige manier bespreekbaar maken. Naast haar analytische vermogen is ze ook in staat om haar hart mee te nemen in het gesprek waardoor ik in staat was om meer bij mezelf te ervaren. Bij Sandra gaan hoofd en hart hand in hand”.

Marieke

“Ik ben heel tevreden over het traject omdat ik heb geleerd om op een andere manier naar mijzelf te kijken. Ik ben me nu bewust van mijn patronen en dat maakt dat ik ervaar dat ik een keuze heb. Sandra geeft rust en ruimte om mijn eigen antwoorden te geven. Ze vult niet in en ik voel bij haar geen oordeel. Ze vraagt goed door en houdt mij een spiegel voor. Ik vind daarbij haar timing en haar woordkeuze heel goed. Ook vind ik het prettig dat ze soms haar eigen ervaringen deelt. Dit voegt voor mij iets toe.”

Sheila

“Ik wilde vooral helderheid over hoe ik verder moest in mijn werk als kunstenaar. Het traject bij Sandra heeft mij weer in contact gebracht met wie ik als kunstenaar wil zijn. Een belangrijke bijdrage aan het succes van het traject heeft te maken met het gevoel van gelijkwaardigheid dat ik bij Sandra heb ervaren. Hierdoor voelde ik me veilig en was ik in staat om dingen bespreekbaar te maken. Sandra sloot goed aan bij wat ik nodig had en ze confronteerde mij op een manier die ik erg verhelderend vond. Ik voelde me serieus genomen en begrepen. Sandra is intuïtief, op een prettige manier confronterend en in staat om de dingen goed op een rijtje te zetten en om bruggetjes te bouwen. Hierdoor vielen de kwartjes als vanzelf.”

Gwen